16 maart 2023, Zebrastraat, Gent

Ann Maes opent Binnenkoppers met talk over ‘The Positive Sum Game’

The Positive Sum Game

‘De profit kan veel leren van de social profit’ en ‘social profit zou beter wat commerciëler denken’. Het zijn uitspraken die je misschien ook al hoorde? Of zelf deed. Binnenkoppers start daarom met een plenaire inspirerende talk over hoe profit en non profit elkaar kunnen versterken.

Veranderde relaties tussen profit en non-profit

Ann Maes publiceerde in 2019 het boek ‘The Positive Sum Game‘. waarin ze de veranderde relaties tussen profit en non-profit toelicht. Drie transformaties (technologie, duurzaamheid, menselijke waarden) hebben de wereld in transitie geschopt. Het levert diepgaande verandering op in de wereld van merken, bedrijven en organisaties. Ondernemingen worden socialer. En organisaties worden ondernemender.

De transitie die vandaag in volle gang is, creëert een vruchtbare bodem voor een cool nieuw spel: The Positive Sum Game. Het is een spel waarin ‘better for me + better for the world’ hand in hand gaan. Ann Maes legt de anatomie van het nieuwe Purpose-gedreven succes bloot.

Aan de hand van zeven troeven leer je zelf The Positive Sum Game spelen met jouw social-profitorganisatie.

Over Ann Maes

Ann Maes heeft een internationale carrière uitgebouwd met het bouwen en beschermen van de reputatie van mensen, merken en organisaties bij onder andere TBWA, Ogilvy en FLRISH. Als managing director en hands-on reputatiestrateeg werkte ze voor wereldbekende én piepkleine merken. Met passie, overtuiging en nieuwsgierigheid. Ann is gedreven om via ondernemen en organiseren een sterkere maatschappij te bouwen.

Als eerste op de hoogte van het programma?

De komende weken kondigen we nog veel sprekers en thema’s aan voor Binnenkoppers. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons op Facebook of Instagram, of schrijf je in op onze mailinglijst.

Ook interessant voor jou