14 maart 2024, Gent

Binnenkoppers 2023: een eerste tipje van de sluier!

 

Staat donderdag 16 maart al met een groot kruis in je agenda? Yes! Want dan is het opnieuw Binnenkoppers: dé inspiratiedag voor vzw’s, overheden en andere non-profitorganisaties die hun werking een serieuze boost willen geven.

Nieuwe locatie

We blijven in Gent maar verzamelen deze keer niet in De Vooruit, maar in de Zebrastraat. En bereid je maar voor op wat keuzestress. Want we vullen deze keer geen 3 maar 5 zalen vol inspirerende sprekers.

Nog meer cases en uitwisseling

In de evaluaties van de vorige editie van Binnenkoppers deden jullie heel wat suggesties voor thema’s en sprekers. Daarmee gaan we aan de slag om de komende weken een gevarieerd aanbod van talks, cases, panels, uitwisselsessies … uit te werken.

Stel je met je organisatie graag zelf een interessant project of inspirerende case voor? Laat het ons weten! Wie 25 minuten zijn ervaringen en inzichten komt delen, mag gratis de hele dag meevolgen.

Inschrijven?

Op donderdag 8 december, vanaf 10u00 zetten we de inschrijvingen voor Binnenkoppers open. Wees er snel bij, want we verwachten dat sommige inspiratiesessies snel volzet zullen zijn.

Bovendien krijg je tot 23 december een mooie vroegboekkorting.

 

Tot dan?

Ook interessant voor jou