16 maart 2023, Zebrastraat, Gent

Ook Claire Van Trimpont (Het Connectief), Wesley Butstraen (Toerisme Ieper) en Lothar van Diessen (UAntwerpen) spreken op Binnenkoppers

Op 16 november openen we de inschrijvingen voor de tweede editie van Binnenkoppers. Tijd dus om stilaan de laatste sprekers van de line-up bekend te maken.

Vandaag mogen we daar met gepaste trots nog 3 namen aan toevoegen:

Claire Van Trimpont (Het Connectief)

Inclusie en diversiteit uitstralen als organisatie, hoe begin je eraan? Je kan toch nooit iedereen bereiken? Kan je trouwens wel divers zijn als jouw team enkel uit witte mensen bestaat? En wat is het verschil tussen inclusief zijn en divers?

Claire Van Trimpont vertelt je meer over al deze terechte vragen, begrippen en misverstanden. Een inspirerende sessie over de noodzaak en de voordelen van divers en inclusief werken.

Claire Van Trimpont combineert haar jarenlange ervaring in marketing en communicatie (bij AMUZ, Concertzaal Handelsbeurs en Symfoon) met een brede kennis rond diversiteit dankzij studies uit de master Gender & Diversiteit en rond Disability. Met Het Connectief ondersteunt ze organisaties om meer inclusie en diversiteit te laten weerspiegelen in hun beeldvorming.

Wesley Butstraen (Toerisme Ieper)

Bij Toerisme Ieper houden ze van een goeddoordachte communicatiestrategie. Én van cijfertjes. En laat dat nu net een gouden combinatie zijn.

Stafmedewerker Wesley Butstraen illustreert aan de hand van een aantal concrete projecten hoe hij met zijn team in Ieper de communicatiestrategie aanpakt, bijstuurt en evalueert op basis van data.

Wesley is gek op creatieve communicatie en goeie marketing. Voor hem komt de bezoeker altijd op de eerste plaats. Net dat ietsje meer kunne afleveren, daar doet hij het voor.

Lothar van Diessen (Universiteit Antwerpen)

Lothar van Diessen werkt op de marketingdienst van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van Universiteit Antwerpen. In februari 2021 lanceerde hij er de podcast ‘Profcast‘. In deze podcast komt in elke aflevering een professor aan het woord over een actueel onderwerp.

Wat vlot en minder vlot ging bij de uitwerking van idee tot podcast en wat hij daar allemaal uit geleerd heeft, deelt hij graag op Binnenkoppers. 

Als eerste op de hoogte van het programma?

De komende weken kondigen we nog veel sprekers en thema’s aan voor Binnenkoppers. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons op Facebook of Instagram, of schrijf je in op onze mailinglijst.

Ook interessant voor jou