16 maart 2023, Zebrastraat, Gent

Ook deze 4 straffe sprekers komen naar Binnenkoppers

4 sprekers voor Binnenkoppers

Nog 7 namen hadden jullie van ons te goed, en dan is de line-up van Binnenkoppers op 15 maart in Vooruit helemaal klaar. 4 knappe koppen maken we vandaag al bekend. Voor onze inspirerende slotspreker en de 2 laatste cases houden we je nog even in spanning tot maandag.

Vanaf dinsdag 16 november kun je dan eindelijk inschrijven voor h√©t trefmoment voor social-profitorganisaties. Bekijk dus zeker al eens het programma en maak alvast een pak verscheurende keuzes ūüėČ

Veerle Van Aken

Veerle Van Aken (I Like Media)

LinkedIn? Da‚Äôs lang niet enkel meer om te solliciteren! LinkedIn heeft 4,3 miljoen gebruikers in Belgi√ę. Ook als social-profitorganiatie kun je er heel wat uit deze tool halen.

Maar hoe optimaliseer je zichtbaarheid? Hoe kunnen je collega’s en vrijwilligers echte ambassadeurs zijn op LinkedIn? En wat voor berichten werken het best? Hoe zit dat met hashtags op LinkedIn? Helpt jouw aanwezigheid op LinkedIn om te scoren op Google? Tijdens deze sessie zet Veerle (I Like Media) 13 concrete stappen op een rijtje waar je meteen mee aan de slag kunt.

Seppe Van Pottelbergh (Kazou) & Jasper Wauters (Symeta Hybrid)

Wat als je je leden een gepersonaliseerd belevingsmagazine zou kunnen bezorgen? Met nieuws, info en zelfs foto’s op hun maat? Bij vakantie-organisatie Kazou doen ze het al 10 jaar. Ze werken daarvoor samen met Symeta Hybrid, onderdeel van Colruyt Group.

Hoe zo’n √©√©n-op-√©√©n communicatie tot stand komt, wat de mogelijkheden zijn en waar je moet op letten als je met jouw organisatie ook persoonlijker wil communiceren, dat vertellen Seppe Van Pottelbergh (Kazou vzw) en Jasper Wauters (Symeta Hybrid) je graag tijdens Binnenkoppers.

Farah Laporte (Refu Interim)

Farah is oprichter en co√∂rdinator van Refu Interim, een vzw die nieuwkomers en organisaties (sociaal, cultureel, zorg, onderwijs, jeugd, sport…) verbindt via vrijwilligerswerk. Zo ontstaan er kansen om een sociaal netwerk uit te bouwen en Nederlands te oefenen.

En organisaties gaan op een laagdrempelige en ‘hands-on’ manier aan de slag richting een meer inclusieve werking. Als bruggenbouwer en kwaliteitsbewaker bereidt Refu Interim niet alleen de nieuwkomers, maar ook de ontvangende organisaties voor op een kwalitatieve samenwerking. 

Ook interessant voor jou