14 maart 2024, Gent

Van deze podcasts kun je onze sprekers kennen

Op 15 maart kun je je laten onderdompelen in de wondere wereld van de podcast. We maken die dag niet alleen een podcast, 4 sprekers komen je ook inspireren met tips en goede voorbeelden.

Stuk voor stuk zijn het zelf podcastmakers. Je kunt ze kennen van onderstaande podcasts:

Eva Moeraert

Eva is coördinator van het postgraduaat podcasting aan de Arteveldehogeschool. Ze heeft een eigen audioproductiehuis (het audio atelier) en tal van succesvolle podcasts op haar naam. Deze twee moet je zeker eens beluisteren:

Pieter Blomme

Pieter is de een van de drijvende krachten achter de podcast ‘Relaas’. Daarin vertellen gewone Vlamingen een ongewoon verhaal.

Pieter werkt voor Chase. In opdracht van Universiteit Gent maakte hij de podcast ‘Het betere werk’.

Lothar van Diessen

Lothar werkt op de marketingdienst van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van Universiteit Antwerpen. In februari 2021 lanceerde hij er de podcast ‘Profcast‘.

Iris Verheyden

Iris werkt voor Gemeente Evergem, en maakte daar in het najaar van 2020 de podcastreeks ‘Radio Streaming’ waarbij bekende artiesten langskwamen voor een babbel.

Jade Yorks & Lobke Gielkens

Jade en Lobke zijn communicatietrainer bij I Like Media. Tijdens Binnenkoppers blikken ze een aflevering in van hun podcast ‘Na De Biep’.

Daarnaast kruipen ze ook geregeld samen achter de microfoon voor de podcast ‘Loop uit de ratrace’

Meer weten over podcasts?

Schrijf je in voor Binnenkoppers en kom luisteren naar bovenstaande sprekers.

Ook interessant voor jou