16 maart 2023, Zebrastraat, Gent

Verbeter je vrijwilligerscommunicatie dankzij Silke Gunst (digiraf)

Ook deze week mogen we een spreker bekendmaken voor de tweede editie van Binnenkoppers.

‘Goed communiceren met vrijwilligers’ was een van de thema’s die jullie na de eerste editie suggereerden. En dus mogen we Silke Gunst van digiraf na een gesmaakte expertsessie dit voorjaar terug verwelkomen op het podium in Vooruit in Gent op 15 maart 2022.

Digitaal verbinden met vrijwilligers

“Goede communicatie met vrijwilligers begint met de juiste aanpak,” stelt Silke, “We willen er niet alleen nieuwe vrijwilligers mee aantrekken, we willen ook dat onze communicatie hen betrokken houdt én met elkaar verbindt.”

Tijdens haar talk op Binnenkoppers reikt Silke je aan de hand van 5 vragen en 5 beelden de handvatten aan om van je digitale communicatie een succes te maken.

  • Hoe trek ik nieuwe mensen aan?
  • Hoe overtuig ik hen om vrijwilliger te worden bij mijn organisatie?
  • Op welke manier communiceer ik met mijn vrijwilligers?
  • Hoe vind ik digitaal verbinding met mijn vrijwilligers?
  • Hoe maak ik van mijn vrijwilligers echte ambassadeurs?

Over Silke Gunst

Silke Gunst studeerde content marketing en creatie aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Ze laat je online communicatie vanuit een andere hoek bekijken. Ze adviseert en begeleidt social-profit organisaties met het verbeteren van hun digitale communicatie bij digiraf.

Als eerste op de hoogte van het programma?

De komende weken kondigen we nog veel sprekers en thema’s aan voor Binnenkoppers. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons op Facebook of Instagram, of schrijf je in op onze mailinglijst.

Ook interessant voor jou