15 maart 2022, Vooruit, Gent

Communicatie onder de scanner

Lezing door Eric Goubin en Sarah Somers (Kortom vzw)

Soms sta je er als communicatiemedewerker alleen voor. In grotere organisaties werk je vaak samen met collega’s in een communicatieteam. Toch heb je vergelijkbare uitdagingen of bots je op dezelfde hindernissen om de communicatie van jouw organisatie te stroomlijnen. 

Eric Goubin en Sarah Somers trokken op onderzoek langs kleine én grote social-profitorganisaties en legden de communicatie-aanpak onder de scanner. 

Op Binnenkoppers overlopen ze de belangrijkste conclusies en ze tonen hoe je – met kleine én grote ingrepen – jouw communicatiebeleid naar een hoger niveau kan tillen.

Wie zijn de sprekers?

  • Eric Goubin is auteur van de communicatiebijbel ‘Tante Mariette en haar fiets’ en dé referentie voor alle kennis over overheids- en socialprofitcommunicatie. Hij is wetenschappelijk medewerker bij Kortom en hoofdlector en senior researcher aan de Thomas More hogeschool.
  • Sarah Somers is stafmedewerker kennisproducten bij Kortom. Ze vertaalt kennis over het communicatievak naar hapklare publicaties, werkt mee aan onderzoek en begeleidt organisaties ter plaatse. Ze bouwde ervaring op als journalist bij Ring tv, als woordvoerder bij De Lijn, sociale media redacteur aan de KU Leuven en social media consultant bij So Buzzy.

Andere inspiratiesessies