14 maart 2024, Gent

Breng je team in beweging dankzij goede interne communicatie

Iedereen communiceert…

Maar hoe zorg je ervoor dat je boodschap niet enkel verzonden, maar ook ontvangen wordt?

Hoe maak je dat mensen er ook echt mee aan de slag gaan? Hoe creëer je impact met je communicatie?

Doel x mensen x aanpak = impact. Aan de hand van deze formule gaan we aan de slag! En herinner jij je de opslorpende factor nog? Als één van de factoren nul is, is de uitkomst ook nul! Just saying…

Via interne communicatie wil je collega’s en medewerkers informeren, inspireren, delegeren, instrueren, enthousiasmeren… Interne communicatie zet in op samenwerking en verbinding, brengt helderheid en duidelijkheid.

Over Sofie De Bruycker

Sofie werkt als digitaal adviseur bij digiraf. Ze heeft een stevige verankering in non-profitorganisaties. In de afgelopen jaren bouwde zij een ruime ervaring op als IT-verantwoordelijke, IT-trainer, website- en CRM-beheerder en verantwoordelijke digitale communicatie.

Als begeleider van mensen en organisaties tijdens hun digitaal traject zet Sofie ten volle in op verbinding. Enerzijds tussen mensen onderling door het inzetten op interne communicatie en samenwerking, anderzijds tussen mensen en systemen door de juiste match te maken.

Sofie luistert, analyseert de grote lijnen, denkt oplossingsgericht, verduidelijkt, visualiseert, communiceert, motiveert en enthousiasmeert. Op die manier wil zij de liefde voor digitaal zo veel mogelijk doorgeven aan de mensen die ermee aan de slag gaan.

Andere inspiratiesessies