15 maart 2022, Vooruit, Gent

Eric Goubin presenteert nieuw onderzoek over communicatie bij social-profitorganisaties

Hoera! Ook de tweede spreker voor onze inspiratiedag Binnenkoppers mogen we vandaag officieel bekend maken!

Communicatie onder de scanner

Soms sta je er als communicatiemedewerker alleen voor. In grotere organisaties werk je vaak samen met collega’s in een communicatieteam. Toch heb je vergelijkbare uitdagingen of bots je op dezelfde hindernissen om de communicatie van jouw organisatie te stroomlijnen. 

Eric Goubin trok het afgelopen jaar op onderzoek langs kleine én grote social-profitorganisaties en legde de communicatie-aanpak onder de scanner. 

Op Binnenkoppers overloopt hij de belangrijkste conclusies en toont hoe je – met kleine én grote ingrepen – jouw communicatiebeleid naar een hoger niveau kan tillen.

Wie is Eric Goubin?

Eric Goubin is auteur van de communicatiebijbel ‘Tante Mariette en haar fiets’ en dé referentie voor alle kennis over overheids- en socialprofitcommunicatie.

Hij is wetenschappelijk medewerker bij Kortom en hoofdlector en senior researcher aan de Thomas More hogeschool. Hij was achtereenvolgens journalist, communicatiecoördinator, docent, opleidingshoofd en onderzoeksdirecteur en stond aan de wieg van het kenniscentrum Memori.

Ook interessant voor jou