15 maart 2022, Vooruit, Gent

Hannes Coudenys opent Binnenkoppers

Met enige trots mogen we vandaag onze eerste spreker bekend maken. Hij geeft op 9 maart de eerste talk van de dag. Fijn dat je erbij bent, Hannes!

Creatief communiceren? Kun je leren!

In alles wat hij doet vertrekt digital creative Hannes Coudenys (@hannes_bhc) vanuit zijn passie voor online storytelling. Dat merk je in zijn vlogs over zijn adoptiezoontje, reizen, gin, Ugly Belgian Houses of z’n instagrammable pop-upmuseum Smile Safari. De kneepjes van het vak leerde hij bij de VRT, Mortierbrigade en Pukkelpop.

Met zijn communicatiebureau Hurae gaat hij aan de slag – voor onder meer Rode Kruis, SOS Kinderdorpen en Unicef – vanuit een sterke digitale en socialemedia-inslag. De nadruk ligt op 360° campagnes met Facebookadvertising, video- en Snapchatcontent, GIFs en memes.

Wie is Hannes?

Hannes Coudenys werkte onder meer voor Q-Music, VRT en TV Bastards. Voor zijn werk doorkruiste hij jarenlang het volgebouwde Vlaamse landschap. De huizen waarmee hij toen geconfronteerd werd, vormden de inspiratie voor zijn eigen project: Ugly Belgian Houses, aanvankelijk een blog maar later ook een boek. Vandaag runt hij het creatieve agentschap Hurae.

Een voorproefje van wat je mag verwachten.

Ook interessant voor jou