13 maart 2025 – Provinciehuis Leuven

[TALK] Bye bye ruis, hello bruis! – Efficiënter werken in je organisatie.

Organisatiebeheer – Voor coördinatoren en leidinggevenden

“Mijn mailbox zit overvol! Vaak zelfs met mails die eigenlijk niet voor mij bedoeld zijn.”

“Als ik mij wil baseren op (cijfer)materiaal in de organisatie om een beslissing te nemen, komt daar heel wat manueel werk aan te pas om die informatie samen te brengen.”

Herkenbaar?

Dan is de kans groot dat je werkprocessen beter kunnen. In deze inspiratiesessie toont Sofie De Bruycker (digiraf) hoe je daar zelf mee aan de slag kan gaan. Aan de hand van echte cases uit de social profit en één laagdrempelige methodiek zet Sofie je op weg om je knelpunten in je huidig werking te identificeren en te ontdekken hoe het eenvoudiger, makkelijker en efficiënter kan in je organisatie. Zo werk je richting betere interne communicatie en samenwerking, meer tijd voor kerntaken en minder tijdverlies.

Over Sofie De Bruycker

Sofie is een gedreven digitaal adviseur met een stevige verankering in non-profitorganisaties. In de afgelopen jaren bouwde zij een ruime ervaring op als IT-verantwoordelijke, IT-trainer, website- en CRM-beheerder. Als begeleider in digitale veranderingstrajecten bij digiraf wil Sofie de liefde voor digitaal zo veel mogelijk doorgeven aan organisaties en haar mensen. 

Andere inspiratiesessies