20 maart 2025

[TALK] 10 handvaten voor je interne communicatie

Interne communicatie – Voor communicatiemedewerkers en HR-medewekerkers

Op het einde van de dag willen we liefst een afgevinkte to-dolijst. Maar zo loopt het vaak niet door allerlei zaken die ertussen komen op de werkvloer. Een betere aanpak en organisatie maar vooral efficiëntere communicatie kan daarbij helpen. 

In deze talk krijg je 10 concrete handvaten om interne communicatie beter te organiseren en zo efficiënter samen te werken. Zo krijg je niet alleen meer gedaan, maar krijg je verbonden en betrokken medewerkers die jouw beste ambassadeurs zijn. Want intern beginnen is extern winnen.

Over Ellen Cornelis

Ellen Cornelis heeft jaren ervaring in de profit en non-profitsector binnen HR en communicatie. Met eclat – glansheldere communicatie deelt ze haar ervaring met organisaties. waarin ze advies en begeleiding biedt rond interne communicatie. Binnen Starfish Consultancy staat ze in voor opleidingen over efficiënt vergaderen, feedback geven en interne communicatie. Daarnaast helpt ze onderzoekers van Arteveldehogeschool binnen Gezondheid en Zorg om hun resultaten naar buiten te brengen en tovert ze moeilijke teksten om in hapklare taal.

Andere inspiratiesessies