20 maart 2025

[TALKSHOW] Artificiële intelligentie in jouw organisatie?

Digitale trends – Voor iedereen

Met de lancering van ChatGPT in november 2022 werd artificiële intelligentie plots heel erg tastbaar en toegankelijk. Hoe staan we er anderhalf jaar later voor? En wat zijn de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van promoteksten schrijven over logo’s ontwikkelen en werkplanningen voor vrijwilligers maken … Talkshowhost Elke van Os (I Like Media) ontvangt 3 boeiende gasten.

Brecht Vanderstraeten (I Like Media)

Brecht Vanderstraeten is een freelance Social Media Expert en communicatietrainer bij I Like Media. Hij is ook auteur van het boek ‘Scoren met creatieve content op sociale media’. Hij begon zijn carrière als Digitaal Strateeg bij reclamebureaus en begeleidt sinds 2018 overheden en social-profitorganisaties via I Like Media. Het afgelopen jaar gaf hij tientallen gesmaakte lezingen over artificiële intelligentie en hoe je die inzet voor je communicatie.

Naast die adviserende rol doet Brecht ook uitvoerend freelance werk. In zijn portfolio zit onder andere copywriting, social media management en advertentiecampagnes.

Annelies Leysen (VLAIO)

Annelies Leysen werkt als bedrijfsadviseur op het Contact Center van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) van de Vlaamse overheid. Een deel van haar takenpakket is het verzorgen van een toegankelijke en heldere overheidscommunicatie.  Zo lanceerde ze in 2019 een WhatsApp kanaal voor het agentschap en in 2021 een chatbot voor startende ondernemers. In 2023 werkte zij aan de lancering van een VLAIO chatbot op basis van GPT technologie.

Wim De Dobbeleer

Wim De Dobbeleer vindt zijn thuis en werkplek in Gent als grafisch ontwerper. Hij verzorgt alle Nerdland gerelateerde projecten. Van de A.I. poster van Lieven Scheire tot de inkleding van het Nerdland festival, niets passeert zonder een knipoog van Wim. Zijn goedkeuring is als de koninklijke zegel van Nerddom. Het affichebeeld van de Missie 2023 tournee van Hetty Helsmoortel werd, net zoals deze bio, gemaakt met behulp van A.I. en daar komt hij graag over praten op Binnenkoppers. 

Andere inspiratiesessies