20 maart 2025

[TALK] Een boodschap die aankomt! Straffe recepten voor campagnes met impact (volzet)

Strategie – Voor leidinggevenden en coördinatoren

Op het snijpunt van strategisch beleidswerk, slim actievoeren en effectieve communicatie deelt Jeroen inspiratie voor wervende campagnes gericht op sociale verandering. Wie werkt rond beleid denkt na over de doelen en wie we willen beïnvloeden, medewerkers met een focus op communicatie staan stil bij een breed bereik …

Aan de hand van concrete voorbeelden geeft Jeroen je inzicht in de opbouw van een succesvolle campagne. Wat zijn de belangrijkste bouwblokken van een goede campagnestrategie? Welke stappen zet je eerst? Hoe bouw je macht en draagvlak? Welke tactieken laten een onuitwisbare nadruk achter?

Over Jeroen Robbe

Jeroen Robbe ondersteunt vanuit Strategies & Leaders organisaties met een focus op impactstrategie, campagnestrategie en bewegingsopbouw. Hoeveel betogingen, persacties, blokkades en andere acties hij op zijn kerfstok heeft staan, dat houden we niet meer bij.  Maar zo leerde hij wel de meest effectieve weg naar succes: slimme campagnes en straffe tactieken die in een stevige campagne gegoten zijn. Jeroen is al jarenlang beroepshalve en in zijn vrije tijd actief in een brede waaier aan sociale bewegingen. Daar verheft hij actievoeren tot kunst. 

Andere inspiratiesessies